duminică, 16 iunie 2013

Recomand! "Furtună în Paradis" de Sandra Brown

În zilele libere dintre examenele de stat am citit o carte foarte interesantă scrisă de Sandra Brown. Am auzit de la mai mulţi că este o autoare care te captivează cu stilul ei, bucurându-se de numeroase distincţii literare. 
  Am citit  "Furtună în Paradis". M-a intrigat în primul rând titulul şi descrierea de pe coperta cărţii. E o carte care demonstrează că IUBIREA chiar nu cunoaşte limite. Poate "izvorî" o frumoasă poveste de dragoste chiar  între un preot  ce-şi urmaeză cu sfinţenie destinul şi între un model ce pozează nudă. 

Istoria începe aşa: Shay Morrison este un model ce-şi expune trupul gol ca inspiraţie pentru artişti. A fost căsătorită, dar a divorţat după trei ani, deoarece soţul îi îngrădea libertatea, pe care Shay o iubea cel mai mult. Într-o zi, mama ei o telefonează şi o anunţă că s-a recăsătorit
 ( tatăl lui Shay a decedat) şi o invită să petreacă zilele de odihnă la familia soţului ei, la o cabană. Shay acceptă. Când sosise, părinţii erau plecati, dar în baie se auzea o vocea masculină care fredona un cântec de Beach Boys. Acesta era Ian...părintele Ian, noul ei frate vitreg. Avea un trup foarte frumos. Shay nu s-a putut abţine şi a intrat...Nu s-a întâmplat nimic :)))
 Mai târziu, la masă, Shay află că el e preot, pentru el dragostea de Dumnezeu e mai presus, află că fusese căsătorit  şi că soţia îi decedase. Tot atunci el află că ea pozează nudă. Începe să o ignore, să o ia peste picior, dar de fapt se îndrăgostise lulea preotul de nudistă. 
Are loc o scenă foarte interesantă în care ei împreună cu părinţii joacă tenis şi Ian o loveşte "din întâmplare" cu mingea la fund pe Shay. Ea leşină, el o luă în braţe, se aşezară pe iarbă şi îi mângaia fesă lovită. În roman sunt o mulţime de scene fierbinţi, descrise până în cel mai mic detaliu....
 După această întâmplare, Shay, credea că l-a cucerit, căci dorea asta cu orice preţ. Însă preotul se încăpăţânase şi se făcea că nici n-o observă. Shay, însă fiind o tipă sălbatică şi foarte rebelă puse la cale  mai multe planuri de  a-l cuceri, toate însă fără rezultat. Îîn ultima seară se îmbăta cu vin şi cum era foarte ameţită se duse în patul preotului...Au început a face dragoste. Ea fiind beată, iar el crezând că visează. Dimineaţă când s-au trezit, Ian a început a ţipa şi au venit şi părinţii, văzându-i cu ce s-au ocupat noaptea. 
 Shay plecase înapoi în oraşul ei. Nu-l putea nicidecum uita p preot. Niciodată aşa ceva nu i se întâmplase. Fiind o femeie nespus de frumoasă, nu s-a pomenit în situaţii ca să fie ignorată de bărabaţi, ba dimpotrivă, mulţi pretendenţi avea. Ea însă nu le acorda nicio şansă. Dar uite preotul.
 Peste vreo trei săptămâni de la vacanţa la cabană iată că Ian a venit la galeria la cre lucra Shay. A venit să o invite la cafea. A stat mai multe zile în oraş. În orăşel erau puţine baruri, aşa că la cafea a mers la Shay acasă, acolo s-au sărutat, s-au mângâiat şi tot aşa:) 
În câteva cazuri când erau aproape de a face sex, Ian o lăsa şi vroia să plece. Îîi explica că nu poate. Ea se înfuria grozav. De multe ori Shay dorea să se despartă de el, căci credea că nu au nicio şansă. el doar e preot, pentru al moralitatea e o valoare, iar ea nu poate renunţa de a poza goală. Ea e o ispită pentru el. De ce oare el e preot???
  Romanul e foarte interesant, vreau să povestesc mai multe, dar mă dor degetele. El merită de citit..Vreau să mai adaog că ei s-au căsătorit, Shay, lăsase naibii profesia, oraşul şi artiţtii ei şi se mutase în casa bisericii alături de soţul ei. În numele dragostei renunţase la tot, chiar şi la LIBERTATE. Desigur că au avut parte şi de multe neînţelegeri, de foarte multe, pentru că el deja nu o lăsase să se ocupe cu pozatul, pentru că avea să-i păteze imaginea de pastor..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu